Legfrissebb munkáink egy helyen

Számos elégedett ügyféllel rendelkezünk, akik már megtapasztalták a magas színvonalú szolgáltatásainkat.

Atpp.hu

Atpp.hu

Személyre szabott webáruház

Tari Ádám, Fitness influenszer webáruháza és szolgáltatását bemutató weboldal.

A webáruház az alapértelmezett funkciókon kívül, tartalmaz egy kalkulátort és egy időpontfoglaló rendszert. Ezen kívül az Ádám szolgáltatásához tartozó adatok tölthetők fel, ilyen például a sikertörténetek, az egyéb szolgáltatások és a sztárok által írt vélemények.

- Codergram projekt

Megnézem
I-Trainer I-Trainer I-Trainer

I-Trainer

Fitness Applikáció

Az I-Trainer a legelső magyar PROFI SZEMÉLYI EDZŐ APPLIKÁCIÓ, ami több, mint 260 gyakorlatot tartalmaz videóanyagokkal, leírásokkal és edzés tippekkel és rengeteg hasznos funkcióval és tulajdonsággal!

Az applikáció célja, hogy akárcsak egy személyi edző, végig kísérjen az edzéseden. Edzés közben az elvégzett ismétlésszámot és súlyt beírva jelzi a felhasználónak, ha túl nagy, vagy éppen túl kevés súlyt használt az adott sorozatban, amit az általa, vagy edzője által megírt edzéstervhez viszonyít.

- Codergram projekt

Megnézem
Szarvasi Mozzarella

Szarvasi Mozzarella

HORECA weboldal

A Szarvasi Mozzarella termékeinek, illetve a termékekhez tartozó receptek bemutatására, böngészésére létrehozott weboldal.

Egy egyszerű, de látványos oldal a Szarvasi Mozzarella szerelmeseinek, ahol megtekinthetik a termékeket, recepteket és egyéb információkat olvashat.

- Ez a projekt külső céghez tartozik, a Codergram csak a weboldal fejlesztésében vett részt!

Megnézem
Mikor-hova.hu

Mikor-hova.hu

Hirdetési oldal

Magyarország új turisztikai weboldala szállások, vendéglátóhelyek, szabadidős lehetőségek és események böngészésére.

Az oldalon több szállást, éttermet, bárt, szabadidős tevékenységet találsz, illetve böngészhet a megcélzott város eseményei között is. Lehetőséget biztosítottunk a hirdetések feltöltésere, kezelésére, illetve a foglalások leadására is.

- Codergram projekt

Megnézem
Gamebook

Gamebook

E-sport rendszer

E-sport platform, a játékok kedvelőinek.

Egy rendszer, melybe bekerülve, pénzre és további értékes tárgyakra cserélheted a sok-sok év alatt megszerzett játéktudásodat. E-sport versenyek és oktatások között böngészhetsz. A weboldal a versenyek és oktatások kezelése melett szintrendszerrel, belső pénzhasználattal rendelkezik.

- Codergram projekt

Megnézem
AlfaWorld

AlfaWorld

Alfa Romeo Közösségi oldal

Egy saját, egyenlőre csak hobbi projektünk. Az oldal az Alfa Roemo szerelmeseinek közösségi oldala.

Az oldalon lehetőséget biztosítottunk a képek és videók megosztására, autószerelők keresésére és alkatrészek érékesítésére. További funkciók lesz az oldalon az autóértékesítés, az események és szervezetek felöltése és hirdetése. Mivel ez a saját projektünk, így még nincs kint a nagyközönség előtt, viszont ha neked is egy saját közösségi oldal az álmod, láthatod, hogy mi megtudjuk valósítani.

- Codergram saját hobbi projekt

Megnézem
F1 Hungary Liga

F1 Hungary Liga

Egyedi adattárolásra szolgáló felület

Egy igazán különleges oldal, a Forma 1 és a hozzá tartozó játék szerelmeseinek.

Az oldal főként a F1 Hungary Liga élőközvetítéseinek bővítésére szolgál. A Facebook-on és Youtube-on közvetített versenyek előtt, közben és után megjeleníthetőek a weboldalon feltöltött adatok több egyedi formában.

- Codergram saját hobbi projekt

Megnézem
Szabó eszter interior

Szabó eszter interior

Bemutatóoldal

- Codergram projekt

Megnézem
Alpinner

Alpinner

Bemutatóoldal

- Codergram projekt

Megnézem